Upravljanje

Osnovna dejavnost podjetja je upravljanje z nepremičninami oziroma zgradbami. Storitve, ki jih opravlja omenjeno podjetje kot upravnik nepremičnin, kot tudi zgradb, so naslednje (naštete so le nekatere storitve): Organizacijsko administrativna opravila med katera spadajo: pridobitev, nastavitev, ureditev in ažuriranje evidenc…

Preberite več

Toplotna oskrba

Podjetje SIPRO, d.o.o, Žalec, upravlja s toplovodnimi sistemi v mestu Žalec in krajih Polzela, Kasaze, Mozirje, Petrovče ter Šempeter. Vedno iščemo nove tehnologije in načine proizvodnje toplotne energije, ki bi uporabnikom omogočili nemoteno in cenovno ugodno ogrevanje bivalnih prostorov.

Preberite več

Ostale storitve

Za večstanovanjske ali poslovne stavbe vodimo sredstva rezervnega sklada, ki so namenjena za kritje stroškov vzdrževanja stavbe

Preberite več

Nedavni prispevki

  • SPLOŠNA OBVESTILA

    SPLOŠNA OBVESTILA

    OBVESTILO – PREKLIC URADNIH UR IN OPRAVLJANJE STORITEV Vse stranke obveščamo, da zaradi pojava koronavirusa izvajamo preventivne ukrepe, skladno z navodili NIJZ.  Glede preprečevanja širjenja koronavirusa, preklicujemo uradne ure za stranke.  Za vse stranke smo dosegljivi v času …Preberi več »
  • CERTIFIKAT ZAUPANJA VREDEN UPRAVNIK 2019

    CERTIFIKAT ZAUPANJA VREDEN UPRAVNIK 2019

    CERTIFIKAT ZAUPANJA VREDEN UPRAVNIK 2019 V mesecu aprilu 2019 je podjetje že drugo leto zapored podalo vlogo za podaljšanje certifikata Zaupanja vreden upravnik in na podlagi izpolnjenih pogojev PODALJŠANJE certifikata ZAUPANJA VREDEN UPRAVNIK 2019, ki …Preberi več »

Ponudba za upravljanje

Morda iščete upravljalca? Izpolnite formular, do katerega dostopite s pritiskom na spodnji gumb.

Povpraševanje