Prodaja stanovanj

PRODAJA STANOVANJSKIH ENOT V ŽALCU, NA POLZELI IN NA VRANSKEM

 

NASELJE FRENGA ŽALEC 

Bivalni kompleks Frenga se nahaja na sončni legi v mirnem severozahodnem delu Žalca, ki je obkrožen z vrstnimi hišami, in ponuja čudovit pogled na okoliške hribe: Čemšeniško planino, Mrzlico, Menino planino, Uršljo goro, Peco, Gozdnik in Hom.

Vse informacije, povezane s prodajo so na uradni spletni strani prodajalca: www.soseska-frenga.si

PRIČENJA SE PRODAJA STANOVANJ V NASELJU FRENGA

MALTEŠKI DVORI

Sodobna zasnovana stanovanjska soseska “MALTEŠKI DVORI” na Polzeli se nahaja na odlični, mirni in prijetni lokaciji v samem centru kraja Polzela. V bližini so vrtec, šola, upravne, zdravstvene in storitvene dejavnosti ter nakupovalni centri.

Sončna parcela, obdana z naravo nudi prijetno bivanje tako mladim družinam kakor tudi malo starejšim in starostnikom izjemno ugodna pa je, s svojo geografsko lego ter hitrim dostopom do AC križa, vsem aktivnim in mobilnim stanovalcem, ki dnevno poslovno migrirajo proti Ljubljani (slabih 30 min ) ali Celju in Mariboru.

Vse informacije, povezane s prodajo so na uradni spletni strani prodajalca: http://malteskidvori.si/

 

NASELJE GROFICE VRANSKO

Soseska Grofice bo zgrajena na lokaciji Vransko (poleg gostilne Grof), na jugozahodnem obrobju Spodnje Savinjske doline. Od avtocestnega odcepa Vransko vas bo ločilo le 300 metrov do vasi Čeplje, kjer se bo naselje nahajalo. Življenje v naravi Savinjske doline ter okoliških hribov bo sedaj dosegljivo vsem, ki si želijo bližine Celja, Ljubljane in Maribora. Vransko je od Ljubljane oddaljeno le 30 minut vožnje, 40 minut od Maribora in 15 minut od Celja.

Vse informacije, povezane s prodajo so na uradni spletni strani prodajalca: www.groficevransko.si